Honesty Rocks! truth rules.

Subdomain Registration Problem rndc: connection to remote host closed

HOME      >>       Web Hosting Support

QBRADQ

Hello there! First, let me thank the folks here at Xisto for aproving my request for hosting. I am all excited about it :D

Unfortunatly, I have run into a bit of a snag. On the process form, all the directions say to use username.astahost.com for your subdomain if you want one. However, the little popup box that's supposed to tell you wiether or not it's a domain said "That does not appear to be a Xisto subdomain". I figured I would try it anyway, since the step-by-step guide on the request forum used Xisto.com.

The creation process took about ten minutes. Here's the relivant bits:
 



...
REQUEST SENT!..WAITING FOR REPLY....
REPLY RECIEVED! ANALYZING DATA.
ANALYSIS REPORTS, YOUR ACCOUNT HAS BEEN CREATED SUCCESSFULLY
...

Xisto.com : Free Web Hosting Account Activation
   
Please Enter your Forum Username  qbradq
   
Hosting Account Domain  skare.astahost.com
Hosting Account Username  **********
Hosting Account Password  **********
   
...
Using Delegated Ips List!
+===================================+
| New Account Info |
+===================================+
| Domain: skare.astahost.com
| Ip: 69.50.168.69 (n)
| HasCgi: y
| UserName: **********
| PassWord: **********
| CpanelMod: rvblue
| HomeRoot: /home
| Quota: 150 Meg
| NameServer1: ns1.astahost.com
| NameServer2: ns2.astahost.com
| NameServer3:
| NameServer4:
| Contact Email:
+===================================+
...
Copying skel files from /home/Xisto/cpanel3-skel/ to /home/**********/
Using redhat 7.1/mdk 8.0
...
Name Virtual Host already exists
Added Entries to httpd.conf (noip)
Bind reconfiguring on panda using rndc
Error reconfiguring bind on panda: rndc: connect failed: connection refused

Bind reconfiguring on ns2 using rndc
Error reconfiguring bind on ns2: rndc: connection to remote host closed
This may indicate that the remote server is using an older version of
the command protocol, this host is not authorized to connect,
or the key is invalid.

Added Named File
Using Frontpage 5.x!

Starting install, port: 80.

Creating web http://forums.xisto.com/no_longer_exists/.
Chowning Content in service /.
Install completed.

Starting chown, port: 80, web: "/".

DocumentRoot: "/home/**********/public_html"
Setting Password
Frontpage passthough auth enabled!
Restarting apache
Ftp Password Files synced
wwwacct creation finished

Account Creation Complete!!!

Vhost Passwords synced



If you will take note of the bold text in the quote above, there apparently was an error with a bind directive with the name servers. I don't know if this is because the process thought I was trying to register with a domain nor not. However, the output looks identical to the output in the step-by-step guide, with the exception of that error.

I have tried the following addresses, all of which return a "Could not be found" error in both Mozilla and IE:


Please note that all occurances of my account username and password have been replaced with "**********" for odvious reasons. If you guys should need the username to address the problem, please email me at "qbradq AT gmail DOT com" (please include your forum username so I can verify that you are an admin or mod).

Any assistance in this matter would be greatly appreciated.

QBRADQ




OpaQue

account resetup.info sent to QBRADQ.